Onze promoties voor de maand december 2018

Promoties geldig bij afhaling van 1 december tot en met 31 december 2018
( wij zijn gesloten op Kerstdag 25/12/2018 en op Nieuwjaarsdag 01/01/2019 )
let op: tijdens de eindejaarsperiode van 24/12 tot en met 03/01 dient u 1 WEEK op VOORHAND te BESTELLEN

Schrijf in op onze mailinglijst en ontvang altijd de nieuwste promoties in je mailbox

SUPER PROMOTIE !!! Varkensfiletgebraad

8,00€/Kg

Normale prijs: 8,50 €/Kg

Gewichtsproduct

SUPER PROMOTIE !!! Rosbief

14,00€/Kg

Normale prijs: 14,50 €/Kg

Gewichtsproduct

SUPER PROMOTIE !!! Kalkoenfilet, in 1 stuk

10,50€/Kg

Normale prijs: 11,00 €/Kg

stuk +/-2 Kg
Gewichtsproduct

Orloffgebraad

9,70€/Kg

Normale prijs: 9,99 €/Kg

Gewichtsproduct

Rundsstoofvlees

10,00€/Kg

Normale prijs: 10,25 €/Kg

Gewichtsproduct

Rundstong in madeirasaus

10,90€/Kg

Normale prijs: 11,20 €/Kg

verpakking +/- 2 Kg
Gewichtsproduct

Gekookte soepballetjes (varken)

4,40€/Stuk

Normale prijs: 4,50 €/Stuk

Verpakking 500 gr

Varkenshaasje diepvries

10,70€/Kg

Normale prijs: 11,00 €/Kg

+/- 500 gr/st
Gewichtsproduct

Belgische rundstong diepvries

7,30€/Kg

Normale prijs: 7,60 €/Kg

+/- 2 a 3 Kg
Gewichtsproduct

Cadeau-Tips

(ook op voorhand te bestellen aub)

Dameat-cadeaubon   waarde door u te bepalen

Dameat-geschenkmand   ter waarde van  -> 20 euro of   -> 25 euro

Geschenk-doos : Spaanse ham van +- 1 kg + hespenhouder + mes,  25 euro/doos

Halve ouderwets gedroogde boerenhesp zonder been 3 a 3.5 kg, 13.20 €/kg

 Gezouten of gerookte boerenhesp met been  7 a 8 kg,  8.30 €/kg

let op: tijdens de eindejaarsperiode dient u zeker 1 WEEK OP VOORHAND te bestellen… !

Om ons toe te laten u zo goed mogelijk te bedienen, vragen wij u om uw FEEST-BESTELLING
voor afhaling op maandag 24/12 -> ten laatste op maandag 17/12 door te geven, voor 13 uur
voor afhaling op maandag 31/12 -> ten laatste op zaterdag 22/12 door te geven, voor 13 uur

Voor alle gewone afhalingen vanaf 24 december 2018 tot en met donderdag 3 januari 2019
dient u de bestelling, uitzonderlijk, ook 1 WEEK op voorhand door te geven